Két hónapra a kocsijában hagyta

Két hónapig nem is tudta, hogy százmilliókat nyert a félretett sorsjegye

Egy millió dollárt - 220 millió forintot - jelentő sorsjegyet felejtett autója kesztyűtartójában két hónapra egy férfi az Egyesült Államokban, jóllehet, nem túl vagyonos háromgyerekes családapa.

2013.09.20 07:30MTI

Az illinois-i Giuseppe Anelli még július 4-én vásárolta a szelvényt, betette a kesztyűtartóba, aztán teljesen elfeledkezett róla. Csak a minap akadt a kezébe egy benzinkútnál a sorsjegy. Anelli végre vette a fáradságot, hogy ellenőrizze, hátha nyert valamit. Nyert.

A férfi örömében 10 ezer dollár - 2,2 millió forintot - ad a "nyerő helynek": a benzinkútnak. A pénzből feleségével azt tervezik, hogy kifizetik a házat terhelő hitelt és bankszámlát nyitnak gyerekeik tandíjának fedezésére - adta hírül a Yahoo amerikai hírportál.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.