Kommandósok törtek be az aggastyánhoz

107 évesen állig felfegyverkezve fenyegetőzött - lelőtték a rendőrök

Kommandósok vették körül a házat, amelyben egy fegyverrel fenyegetőző férfi barikádozta el magát, és a feladására irányuló felszólítások is hatástalanok voltak, így végül lelőtték a 107 éves férfit.

2013.09.09 09:29ma.hu

Saját otthonában, rendőrök golyói által érte utol a vég a 107 éves Monroe Isadore nevű aggastyánt Arkansasban, miután a rendőrséghez két másik lakostól is bejelentés érkezett, hogy a férfi pisztollyal fenyegette meg őket. A kommandósok vasárnap délután fél 5 körül érkeztek a házhoz, amelyet azonnal körülvettek és felszólították az idős férfit - akihez hasonló kort nem sokan értek meg az Egyesült Államokban -, hogy adja fel magát.



Miután ő ellenállt, a kommandósoknak sikerült bejuttatniuk egy kamerát a szobába - ennek részleteire a helyi sajtóbeszámolók nem tértek ki -, amelynek segítségével megbizonyosodtak róla, hogy valóban egy fegyver van a kezében, azzal fenyegetőzik, így már semmi nem gátolhatta meg, hogy az akciócsoport is fegyveres támadást indítson. Belőtték az ajtót és több lövést adtak le az idős férfira, aki belehalt a sérülésekbe. A rendőrök közül senkinek nem esett bántódása.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.