Képek

Ilyen a nemzeti nászünnep - KÉPEK!

Volt, aki saját showműsorral készült, volt, aki eltévedt, és a brit királyi esküvőre indult, de Isten áldja a lagzispizzát!

Nézze meg a ma.hu képeit az eseményről! >>> képgaléria

2013.09.07 14:39ma.hu

Nem tudtunk sok mindent lencsevégre kapni, de kedvencünk a szívecskés-arcú zsonglőrnéni a nemzeti showbiznisz jeles képviselője, illetve a brit királyi esküvő legnagyobb sztárjának, a kalapkölteménynek felbukkanása Orbán Viktor legnagyobb lányának egyházi esküvőjén, a Margit körúti templomnál. A ceremóniáról elsiető Matolcsy biztos nem kap a pizzából, amit szent kíséret övezett. Csemegézzen a verítékkel készített képeinkből!

Kattintson a képre! >>>


Így érkezik Orbán lányával az esküvőre - lapos a hangulat

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.