"Royal wedding"

Különleges módját választották az Orbán esküvő elleni tiltakozásnak

"Royal wedding" (királyi esküvő) feliratot karcolták a betonba az előtt a templom előtt, ahol szombaton a miniszterelnök lányának esküvője lesz.

2013.09.06 19:50MTI

Juhász Péter, a szervezet egyik társelnöke elmondta: aktivistáikat rongálással gyanúsítják.

Ismertetése szerint az esküvő miatt pénteken "gyakorlatilag közpénzen lebetonozták a templom környékét". Aktivistáik arra akarták felhívni a figyelmet, hogy közpénzt használnak fel ahhoz, hogy biztosítani tudják a megfelelő körülményeket a szombati eseményhez.

Szavai szerint nem a szertartás miatt kellene rendbe tenni utakat, hanem a valóban szükséges helyeken kellene rendet tartani az országban.

Az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata megerősítette, hogy a II. kerületi Pap kertből két embert kísértek be a rendőrségre a kerületi városrendészet emberei. Közölték: a tényállás tisztázása folyamatban van.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.