A választásokat akarta megakadályozni valaki

Letartóztatták a kókuszt, mert fekete mágiát használt

Őrizetbe vett a rendőrség a Maldív-szigetek egyik tagján egy kókuszdiót, amelyet annak az iskolának a közelében fedezett fel néhány járókelő, ahol épp választásokat tartottak. Úgy hiszik, meg volt átkozva.

2013.09.06 16:54ma.hu

Fekete mágiával "vádolták meg" a rendőrök a kókuszdiót, így őrizetbe vették és egy fehér mágust hívtak rá, hogy hatástalanítsa a Maldív-szigetek tagján, Guraidhoo-n. A kókuszt egy iskola közelében találták, amit épp szavazóhelyiségként használtak az elnökválasztáshoz, és a diákok közül többen is jelentették, hogy jól látható helyen helyeztek el ismeretlenek egy kókuszt, amelyen Korán-idézetek láthatók.

Fotó: freedigitalphotos.net

Először az igazgatóhoz fordultak, ő pedig azonnal a rendőrséghez, akik fokozott ellenőrzést rendeltek el az iskola körül, még éjszaka is figyelik a környéket, hogy a gonosz varázslók ne tudják gyakorolni az ártó mágiát a szavazás előtt - számolt be a Maldives Minivan News. A kókusz ugyanis önmagában még nem igazán tudott volna ártani, ám jelenléte mindenképp jelzésként volt értelmezhető, emellett az emberek annyira hisznek a babonákban, hogy akár a szavazástól is inkább távol maradtak volna, ha a "jó" varázslók nem tisztítják meg a kókuszt és az iskola környékét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.