Fekete mágiával gyanúsítják a férfit

Felkavaró! Aranyfüstös magzatokat csempészett - letartóztatták

Felmerült a fekete mágia gyanúja is azzal a férfivel kapcsolatban, akit néhány napja Thaiföldön tartóztattak le: szállodai szobájában hat magzatra bukkantak, melyet preparáltak és aranyfüsttel vontak be.

2012.05.21 13:29ma.hu

Hat elhalt magzat tetemére talált a thaiföldi rendőrség egy bangkoki szállodában: a különböző korú bébiket egy brit férfi készült kicsempészni az országból, vélhetően Tajvanba. A testeket finom aranyfüst borította, ami megerősítette a nyomozók gyanúját, hogy fekete mágiának is köze van a bűntetthez. A 28 éves férfit azonnal letartóztatták.

A kiszárított tetemekre a férfi utazótáskájában, egy dobozba zárva bukkantak, koruk az orvosszakértő szerint kettő és hét hónap közöttire tehető. A nyomozást azután indították el, hogy tippet kaptak egy bizonyos internetes hirdetésről, melyben az elkövető vagyonos ügyfeleknek kínálta a testeket és különféle fekete mágiával összefüggésbe hozható szolgáltatásokat is ajánlgatott.

A nyomozás során megállapították, hogy a magzatokat egyenként 4000 fontért (1,4 millió forint) tudta volna a gyanúsított eladni. Bár törvény tiltja, Thaiföldön ma is bevett gyakorlat, hogy fekete mágiát használnak a jövendőmondók a balszerencse elűzésére.

A tajvani szülők gyerekeként Hong Kongban született, de brit állampolgárságú Chow Hok Kuenre bűnössége esetén egy év börtön és 40 angol font büntetés várhat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.