Nem hisz Katalin hűségében az anyós

Camilla kételkedik: DNS-tesztet követel Vilmos apaságáról!

Csak az ég a megmondhatója, miféle szándék mozgatja Katalin hercegné anyósát, esetleg tud-e valamit, amit a nyilvánosság nem, de nemrégiben azzal állt elő, hogy DNS-teszttel bizonyítsák Vilmos apaságát!

Íme, Katalin és Vilmos elsőszülött gyermeke képgaléria

2013.09.05 11:51ma.hu

A brit királyi ház napokkal az ügy kirobbanása után sem kommentálta az egyik bulvárlap értesüléseit, de ha igaz, amit az állítólagos bennfentes állít, úgy a hangulat nem lehet túl rózsás mostanában a palotában. A Showbizspy című pletykalapnak nyilatkozó ismeretlen mindenesetre azt állítja, hogy Károly trónörökös neje, Camilla cornwalli hercegnő, aki egyébként sosem szívelte igazán menyét, most DNS-tesztet követel, mert úgy véli, nem lehet megbízni Katalin hercegné hűségében.

Fotó: MTI (A galériához KATT a képre)

Hogy tud-e valamit, amit a nyilvánosság nem, arról persze kívülállóként legfeljebb csak találgatni lehet, de az biztos, hogy Camilla sosem bírta elviselni, hogy a britek jelentős része a rajongásig kedveli Katalint, miközben őt több év alatt sem igazán fogadják el. Így a mostani akcióját is - már amennyiben valóban ezzel zaklatja Katalint - puszta ármánykodásnak fogják fel az angolok, aminek az lenne a célja, hogy György herceg édesanyját lejárassa, csökkentve ezáltal a népszerűségét.

A fagyi azonban ezúttal is úgy tűnik, hogy visszanyal: a köznép még inkább Katalin mellé állt az elmúlt napokban, míg Camilla újabb szintet zuhant az emberek szemében. Ami meg a félrelépéseket és a házasságtöréseket illeti, talán jobb lenne, ha Károly hites neje inkább meghúzná magát...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.