Teraszkemping

Négyezercsillagos hotelek: luxusszállások szabad ég alatt

Csaknem félmillió forintnyi dollárért lehet a szabad ég alatt aludni New Yorkban luxusszállodai körülmények között. Az éjszakánkénti kétezer dollárnyi árért a vendég kap pezsgőt, felséges ágyat, tábortűzifát és teleszkópot is arra az esetre, ha a hatalmas tévé helyett inkább az éjszakai eget nézné.

2013.08.26 04:30MTI

A szabadtéri "hálószobakemping" bő 90 négyzetméteres, egy hotel 17. emeletének a teraszán van, ahol akár tábortüzet is lehet rakni. A fáról a szálloda gondoskodik, nem a Central Parkból kell összeszedegetni és felcipelni. A vendég természetesen fürdőszobásan kapja a szolgáltatást, az viszont hagyományos építésű.

Ami a négyezercsillagos - szabad szemmel ennyi égitestet látni éjjel - szállodarész kihasználtságát illeti, az üzemeltető, az AKA Central Park vezérigazgatója azt állítja, hogy népszerű a luxuskemping a nyári hónapokban. Megfogalmazása szerint "az idén már több mint fél tucatszor vették ki". A nyárból azonban vissza van még egy hét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.