"Nincs más racionális magyarázat"

UFO-fejet találtak a sírásók a temetőben

Az egyetlen racionális magyarázatnak azt látja egy muraközi település polgármestere, hogy valamikor idegen űrlényt temettek a helyi temetőbe, most laboratóriumban vizsgálják az UFO-fejet.

2013.08.21 09:46ma.hu

Állítólag férfiparfüm-illatot áraszt, és nem lehet más, mint egy idegen lény feje, ezért tudósok segítségét kérte egy horvát polgármester, miután a helyi temetőben a sírásók egy furcsa képződményt ástak ki. A különös figura nagyjából egy méternyire volt a felszín alatt, és a temetői alkalmazottak kis híján sokkot kaptak, amikor kifordították a földből. "Tudom, hogy őrültségnek hangzik, de nem hiszem, hogy van más ésszerű magyarázat arra, amit találtunk" - magyarázta Ivan Stefic.

Fotó: YouTube

A helyiek elmondása szerint a "fej" gumiszerű lágy anyaghoz hasonlít, a szája pedig olyan, mint egy csőr. A kétkedők azonban úgy vélik, szó sincs semmiféle alienről, ez egy egyszerű fa gyökere, ami ilyen különös alakzatot vett fel. "Egy eltemetett idegen feje lenne az egyetlen racionális magyarázat? Ez nevetséges!" - háborgott az egyik szkeptikus, aki a felszín gumiszerű puhaságára is tud elfogadható indokot: a fa kérge a föld alatt elmállott, és ettől puhult meg a gyökérzet felszíne is - számolt be a 24 Sata című horvát lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.