Nyílt levelezgetés

Deutsch Tamás visszaírt a "durcizó" Majkának

Deutsch Tamás leszólta Majkát, amire az ózdi rapper keményen válaszolt hivatalos Facebook-oldalán. A fideszes politikus szerint Majoros (pizzát reklámozó) Péter csak besértődött a kritikára.

2013.08.10 09:31ma.hu

Deutsch Tamás fideszes politikustól már megszokhattuk, hogy a közösségi oldalakon rendre hangot ad gondolatainak, legutóbb a pizzát reklámozó Majkáról írt egy bejegyzésben, s azóta nyílt levelezés lett az ügyből.

Kép: facebook.com


Válasz Majkától

Kedves Tamás!

Emlékszem, mikor nem is olyan rég egy bulvárújságtól kirúgták azt a fickót, aki nem túl etikusan megosztotta egy kényes témával kapcsolatban a magánvéleményét a saját közösségi oldalán! Sok mindent lehetett gondolni róla, de leginkább azt, hogy cseppet sem volt korrekt a véleménye! Bármit írhat az ember a saját Facebook-oldalán, de vannak olyan személyek, akiknek azért egy kicsit illene odafigyelni arra, hogy megmaradjanak egy bizonyos határon belül! Hál’ Istennek ez a személy nem én vagyok!
Önnel ellentétben!
Nyilván azzal az előnnyel, ami önöknek van, nyugodtan hátra lehet dőlni a fotelben, de emlékszem tisztán arra, mikor még (anno ellenzékben) promotálni kellett a saját pártját, és az én műsorom remek csatorna volt arra, hogy megmutassa ország-világnak, milyen szimpatikus is tud lenni, és mennyire korrekt az az ideológia, amit önök vallanak!
Akkor cseppet sem tűntem az ön szemében kellemetlennek, de főleg nem olyannak, aki a másikban egy olyan negatív folyamatot idéz elő, amire az ön bejegyzése utal!
Halkan jegyzem meg, hogy Én is választópolgár vagyok, még ha abból a székből, amin ön ül, ez másként tűnik is! Lehet, túl magasan van, de az is lehet, hogy csak kicsivel többet kellene lefelé nézni!
Szeretném azt hinni a marha nagy fölényt nem váltja fel a marha nagy fölényesség!

Maradok tisztelettel:
Majoros (pizzát reklámozó) Péter

Ui: és még mindig várom azt a telefont, amit akkor ígért meg, mikor az előbb említett tv-műsorban volt vendég! Tudja, a Drogprevenciós dologgal kapcsolatban! (bár az is lehet, hogy azért nem vette komolyan, amit akkor beszéltünk, mert nem nézte ki belőlem, hogy tudom, mit jelent ez a szó!) Ezek után ezen sem csodálkoznék…

Deutsch válasza

Drága Majka,

A pizzás plakát simán ciki.
Szerintem.
Méltatlan az imidzsedhez. Nem kicsit, nagyon.

egy rajongód a VV óta

Ui.: Nem kell egy kritikus vélemény miatt durcizni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.