Súlyos sérülésekkel került le a hegyről

Szarvassal karambolozott a hegyibringás

A hegyekben kerékpározni alapvetően egészséges tevékenység, ám nem árt indulás előtt tájékozódni az adott környék élővilágáról, különben könnyen úgy járhatunk, mint egy osztrák biciklis.

2013.08.05 13:59ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Súlyosan megsérült egy hegyikerékpáros Ausztriában, amikor egy szarvassal ütközött Vorarlberg mellett. Az állat épp azon az ösvényen csörtetett keresztül, amin a kerékpárosok szoktak tekerni. A 48 éves férfi óriásit bukott, kórházba kellett szállítani, állapotáról nem közölt részleteket az austriantimes.at című osztrák hírportál, csupán annyit tudni, hogy több csontja eltört és számos vágás és horzsolást is összeszedett.

A szarvas annyira váratlanul és hirtelen bukkant elő, hogy a lendületesen tekerő bringásnak már nem volt ideje se kikerülni, se lefékezni előtte.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.