Nem ellopni akarta, csak kölcsönvette a biciklit

Visszavitte az ellopott bringát és egy sütikuponnal vezekelt

Először rettenetesen elkeseredett a kerékpártulajdonos, amikor felfedezte, hogy meglovasították a drótszamarát, ám annál nagyobb volt a meglepetése, mikor egy bocsánatkérő levéllel kísérve visszakapta.

2013.04.25 09:10ma.hu

Egy kerékpárlopás mindig bosszantó keserűség a tulajdonos számára, ám amikor a bicikli egy bocsánatkérő levél kíséretében kerül vissza, ami mellett még egy ingyenes desszertre is jogosító kupon várja a bicikli gazdáját, akkor félig-meddig akár még meg is bocsáthatunk a tolvajnak. Valami ilyesmit érzett egy meg nem nevezett kerékpáros, aki az első döbbenet után közhírré tette a megkerült bringa képét és a levelet.

"3 nappal ezelőtt ellopták a biciklimet. Ma reggel a kertemben újra felbukkant, ezzel a levéllel. Nem őrültem meg." - írta a megosztott kép mellé. A levélben foglaltak szerint a tolvaj - aki magát egy tisztességes fehér lányként jellemzi - valójában nem ellopni akarta a biciklit, csak egy kissé vadabbra sikerült az éjszaka, és nem volt olyan állapotban, hogy felszállhasson egy buszra, vagy hogy egy taxit fogjon, így aztán úgy döntött, kölcsönveszi a biciklit.

Azt is bevallotta a lány, hogy az út annyira "édesen" sima volt, már legalábbis amennyire emlékszik rá, hogy ezért, cserébe a kérdezés nélküli kölcsönzésért, egy ingyenes csokiöntetes süteményre jogosító kupont hagyott a bicikli jogos tulajdonosának, aki a Domino nevű vendéglátóhelyen fogyaszthatja el a desszertet. "Rettenetesen sajnálom, hogy nem kérdeztelek meg, hogy kölcsön vehetem-e a biciklit" - írta Biciklitolvaj aláírással az ismeretlen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.