Forma-1

Felgyújtották a Music Fm műsorvezetőjét!

A 89.5 Music Fm Délutáni Road Showjának két őrült műsorvezetője, Balogh Tamás és Horváth Szilárd újra olyat vállalt be élő adásban, melyet rádiós műsorban még senki. Egy Forma 1-es tűzálló overált gyújtottak fel... magukon.

2013.07.19 17:40ma.hu

Péntek délután találkoztak a rádióhallgatókkal egy budapesti bevásárlóközpontnál, ahol egyebek mellett megtekinthető volt a F1-es Lotus csapat egyik autója is. Mégsem ez jelentette a szenzációt, hanem az, hogy Horváth Szilárdon meggyújtottak egy Forma-1-es pilótaruhát.

„Voltak már égő pillanatok az életemben, de soha nem gondoltam arra, hogy egyszer átélhetem szó szerint. Piszkosul izgultam” – mondta Szilárd, miközben vették le róla a még füstölő overált.

Tamás meg is jegyezte halkan: „Szó szerint meleg helyzet volt. Vigyáztunk rá, hogy mindenképpen jól süljön el a dolog.”

Persze nem bízták a véletlenre a kísérletet, hiszen a mutatványban segítségükre volt az a Halápi Roland, aki 2008-ban Guinness rekordot állított fel. Őt 472,8 méteren keresztül vonszolta maga után egy ló, miközben nyaktól bokáig lángolt a ruhája.

Roland átadta tapasztalatait a Délutáni Road Show hallgatóinak, műsorvezetőinek, majd segítségével végrehajtották ezt az elképesztő tesztet.

Aki élőben nem tudta megnézni, vagy meghallgatni ezt a rádiótörténelmi pillanatot, az megtekintheti a www.musicfm.hu weboldalon.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.