Kurzorkéz lecsapott a Széll Kálmán tér népére

Videó - Sokkolta Buda népét a kurzorkezű fura fazon

Inkább nyaral a járdaszigeten, mint hogy idegesítő plázákban töltse az idejét - döntötte el a minap Kurzorkéz, tudják, az az idegesítő fura figura a reklámokból, elhatározását pedig tett követte, nem is akárhogyan!

Kurzorkéz lecsapott a Széll Kálmán téren képgaléria

2013.07.17 16:34ma.hu

Szürreális látvány fogadta azokat, akik a napokban egy verőfényes napsütéses délutánon a Széll Kálmán tér metróbejárata közelében sétálgattak. "Még több ilyen kéne!" - jegyezte meg a nem kicsit szokatlan kép láttán az egyik járókelő, de olyan is akadt, aki bizony megbotránkozott: "nem szégyelli magát?!" - háborgott. Az biztos, hogy figyelemfelkeltő és meghökkentő volt a jelenet, ahogyan a reklámokból ismert szőke loboncos, kurzorkezű fura figura egy fecskealsót öltve nem éppen adoniszi idomaira ideiglenes nyaralóvá minősítette a forgalmas budai teret.

Kurzorkéz célja elsősorban az volt, hogy bebizonyítsa a köré sereglő közönségnek, hogy sokkal kellemesebb egy ilyen csodás nyári napon akár a járdaszigeten is felállítani a medencét és csobbanni benne egyet, mint a zsúfolt bevásárlóközpontokban tülekedni. Ezt ráadásul nem is csodáljuk, mert két olyan szépség csatlakozott hozzá - persze szigorúan a medence külső felén tipegve -, mint Marenec Fruzsi és Nagy Adri. Az biztos, hogy Lónyai "Farkas" Roli igazi jelenség, és a két csinos lánynak köszönhetően egyre többen vállalkoztak rá, hogy legalább bokáig lehűtsék a napon felhevült testüket - a bátrakat Fruzsi és Adri egy-egy apró ajándékkal jutalmazták.

Fotó: Redlemon (A galériához KATT a képre!)

"Elképesztő volt látni, hogyan reagáltak a járókelők a tér közepén lubickoló fura fickóra. Egy részük fejvesztve menekült előle, mások azonban szívesen barátkoztak vele, sőt bemásztak hozzá a medencébe. Nagyon örültem, hogy megismerkedhettem Kurzorkézzel, mert számomra már a tévéből is szimpatikus volt, szeretem a bájos őrülteket" - mesélte Nagy Adri, aki szívesen mutatott fricskát a plázáknak, mivel mostanában ő is "megtért", tülekedés helyett az interneten shoppingol.

A meghökkentő performansznak egyébként épp ez volt a célja, Kurzorkéz mindenkit arra biztatott, tolongás helyett válasszák a kényelmesebb online plázát, a maradék időt pedig töltsék olyan kellemesen, ahogyan ő.

"Kiver a víz a plázáktól. Sajnálom azokat, akik most egy olyan helyen vannak, és nem velem élvezik az életet. Egyedül attól tartok, hogy Ottília megorrol rám, amiért ilyen szép hölgyekkel vettem magam körbe, és nem enged többet sztárpartikra" - mondta Roli, alias Kurzorkéz, aki egy óra elteltével kiszállt a medencéből, odaajándékozta azt egy kislánynak, majd elindult haza, Sárisápra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.