A karambol buktatta le a merész testvérpárt

Sétakocsizáshoz csente el az autót a 7 éves fiúcska és öccse

Autólopást jelentett be egy holland tulajdonos, ám amikor a rendőrök rátaláltak az addigra összetört kocsira, nem akartak hinni a szemüknek: egy 5 és egy 7 éves fiúcska álldogált megszeppenve a kocsi mellett.

2013.06.25 16:25ma.hu

Amikor lakossági bejelentés érkezett a holland rendőrséghez egy ellopott autóról, még maguk a nyomozók sem gondolták, hogy kisvártatva meglepő látvány tárul a szemük elé. No nem azért, mert amikor előkerült a kocsi, akkor az orra már egy kissé át lett igazítva egy fémoszlop által, hanem legfőképp azért, mert a kocsi mellett két megszeppent fiúcska toporgott: a 7 éves kötötte el az autót, de magával vitte az 5 éves öccsét is egy kis városnézésre. A kocsi egyébként az ő nagymamájuké volt.

Az ütközés következtében a kocsiban jelentős károk keletkeztek, a gyerekek viszont sértetlenül megúszták a balesetet. A rendőrség elmondása szerint a nagyobbik testvér is éppenhogy kilátott... a kormány alatt! A rendőrök kérdésére elmondta, hogy mintegy másfél kilométerrel távolabbról indult el, aztán egy rossz kormánymozdulat miatt letarolta a fémoszlopot, és megállt. A gyerekeket bevitték a rendőrségre, és míg a szüleik megérkeztek, elbeszélgettek velük, hogy megértsék, helytelen dolgot csináltak.

A hét éves pöttöm sofőrt azonban láthatóan nem hatotta meg a fejmosás, mert később a holland ANP hírügynökséggel dacosan közölte: "De legalább bekötöttem a biztonsági övet, az öcsém pedig a gyerekülésben volt!"

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.