Az apjához akart menni a fiúcska

7 évesen, mezítláb, pizsamában kötötte el az autót

Mindössze hét éves az a kisfiú, akit a michigani rendőrök csíptek el autóvezetés közben - egy másik sofőr jelentette, hogy egy egészen kicsi gyermek vezet egy járművet.

2011.06.23 14:29MTI

Ifjúsági csúcs született illegális autóvezetésből Michigan államban: hétéves fiúcskát csíptek el rendőrök. A gyermek pizsamában és mezítláb vezetett 30 kilométeren át, helyenként 80 kilométeres sebességgel haladva.

A rendőrséget egy autós értesítette telefonon arról, hogy "egy nagyon kicsi gyerek vezet egy járművet".

Bár a fiú nem állt meg azonnal a rendőri jelzésre, végül sértetlenül került ki a kocsiból - igaz, sírva. Mint mondta, az apjához akart menni.

A fiú az anyjával él, aki éjszakai műszakban dolgozott az "autós" napon; csak reggel ért haza, és mélyen aludt, amikor gyermeke délelőtt tíz közül "elkötötte" a kocsiját.

A rendőrség közölte, hogy a körülmények vizsgálatába az ügyészség mellett a gyámügy is bekapcsolódik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.