Önvédelemből szúrt a gyilkos?

Tűsarokkal ölte meg a barátját a nő

Tűsarkú cipőjével támadt a barátjára egy középkorú nő, az áldozat fején több szúrt seb is éktelenkedett. A gyilkossággal vádolt nő azt állítja: önvédelemből cselekedett.

2013.06.11 12:04ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Egy bejelentésre érkeztek a houstoni rendőrök a 44 éves Ana Lilia Trujillo lakásába még vasárnap este, ahol a nő mellett egy 59 éves, már halott férfit találtak. A meg nem nevezett áldozatról gyorsan kiderült, hogy a nő barátja volt, de Trujillo elmondása szerint valamiért rátámadt és ő csak önmagát akarta megvédeni, amikor a tűsarkú cipőjével ütlegelni kezdte későbbi áldozata fejét. A rendőrségi beszámolók szerint a férfi fején több szúrt sebet is találtak - számolt be a Huffington Post című amerikai lap.

A nőt gyilkossággal vádolják, de az egyelőre nem tisztázott, hogy minősített emberölésként kezelik-e az ügyet vagy valóban önvédelemből történt a tragikus eset. Az elkövetőt mindenesetre őrizetbe vették és csak százezer dolláros óvadék fejében kerülhetne szabadlábra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.