Rosszkor, rossz helyen akart szakítani

Szikével szúrta le a nővér az orvost

Hasba szúrta egy szikével a kórház sebészét az egyik nővér, amikor a vele viszonyt folytató férfi közölte vele, hogy jobb lenne egy kissé visszavenni a köztük lévő romantikából.

2013.06.10 07:31ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Kissé lassítaniuk kellene a tempón és visszavenni a köztük lévő romantika tempójából - közölte szerelmével, a vele egy helyen, a japán Osaka egyik kórházában dolgozó nővérrel az 59 éves sebész, amikor a kapcsolatuk folytatásáról esett szó. A 11 évvel fiatalabb nővér azonban meglehetősen rosszul viselte a távolságtartásra utaló megjegyzést és dühében felkapott egy keze ügyébe eső szikét, majd rátámadt a szerelmére.

A szerelmi dráma nem fulladt tragédiába, mert az orvos - aki egyben a kórház vezetője is - az ájulás előtt még segítséget tudott hívni. A rendőrség elmondása szerint a nő azt követően szúrta hasba az orvost, hogy úgy érezte, az utóbbi időben már kifejezetten ridegen viselkedik vele szemben és már kihűltek az érzései. Jelenleg gyilkossági kísérlet vádjával kell a bíróság előtt felelnie - számolt be az austriantimes.at című osztrák hírhonlap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.