Három szülésből hat gyerek

Szupermami: kettesével szüli a gyerekeket

Noha átlagosan minden 80. szülésre jut egy ikerpár, annak az esélye, hogy valaki háromszor is ikreket hozzon a világra, egy az 500 ezerhez. Egy angol nőnek mégis sikerült.

2013.06.03 15:29ma.hu

Egy ikerterhesség a legtöbb esetben óriási öröm a családban. Ha másodjára is megismétlődik, az már inkább meglepi a rokonokat. Annak azonban, hogy valaki harmadszor is ikreket hozzon a világra, egy az ötszázezerhez az esélye. Az angliai Karen Rodger azonban bebizonyította, hogy néha az a kicsi esély is bejöhet, annak ellenére, hogy az orvosok korábban azzal nyugtatgatták őt, csekély a valószínűsége, hogy a kétszer két ikerfia után újra ikrei legyenek, május 29-én újra két csöppséggel, bár ezúttal két kislánnyal bővült a család.

Fotó: YouTube


A 41 éves anyának, és 44 éves férjének, Colinnak az első két gyermeke - Lewis és Kyle - már 14 évesek, két évvel később pedig megszületett Finn és Jude. "Nem tudtam elhinni. Soha meg se fordult volna a fejemben, hogy újra ikreim lehetnek, azt gondoltam, ilyen nem történhet senkivel, csak velem, de azért nagyon boldog vagyok" - mondta az anyuka, aki császármetszéssel hozta a világra Rowant és Islát.

Az ikerterhesség a hatodik héten vált bizonyossággá. Karen rögtön küldött egy SMS-t a férjének, aki viszont nem akarta elhinni. "Azt hitte, viccelek és rögtön visszaírt, hogy ez egyáltalán nem mókás. Kénytelen voltam elmagyarázni, hogy márpedig ez így igaz" - mesélte az immáron hatszoros anyuka.

A házaspár most bősz munkába fogott, hogy át tudják alakítani a padlást, ott szeretnék kialakítani a hálószobát a legidősebb ikreknek, így a lányok külön szobát kaphatnak. Ami pedig a távlati terveket illeti, Colin máris kijelentette, hogy az udvarlók jó lesz, ha felkötik a nadrágjukat, mert a lányokra összesen öt férfi fog éberen vigyázni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.