Letartóztatták a díszmadár gazdáját

David Beckman megerőszakolta a pávát, azért múlt ki?

Letartóztattak egy 63 éves férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy szexuálisan bántalmazta a kedvtelésből tartott páváját. Az élettelen madárra a férfi garázsában bukkantak rá.

2013.05.14 14:40ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Állat ellen elkövetett szexuális bántalmazással vádolja az amerikai, Illinois állambeli rendőrség a 63 éves David Beckmant, miután a férfi garázsában kimúlva találták meg a kedvtelésből tartott pávát. A rendőrség a részletekről nem számolt be a sajtónak, mivel a férfi ellen egyéb ügyek miatt is folyik a nyomozás, köztük 13 és 17 év közötti gyermekek zaklatásáért - számolt be a Mirror című napilap. Csupán annyit lehet tudni, hogy az állatot múlt hét szerdán még életben látták a férfi háza előtt.

Beckman jelenleg szabadlábon várhatja a tárgyalását, miután letette a 10 ezer dollárnyi óvadékot, de a bíróság előtt nem lesz könnyű dolga, ha ki akar mászni a slamasztikából: három rendbeli zaklatásért, két rendbeli marihuána-birtoklásért, valamint bántalmazásért is felelnie kell. A tárgyalásra június 12-én kerül sor.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.