Öt vodka "inspirálta" a brutális támadót

Ököllel ütötte és fojtogatta párját a Big Brother sztárja

A lány csak annyit kért, hagyja őt pihenni és kapcsolja ki a hangos zenét, mire Andrew Stone belerúgott, lerángatta az ágyról, ököllel megütötte és fojtogatni kezdte. A nő azóta is retteg már a nevétől is.

2013.04.30 07:43ma.hu

Andrew Stone nemrég még olyan sztárokkal dolgozott együtt, mint Britney Spears vagy épp Kylie Minogue, most azonban könnyen lehet, hogy a következő hónapokat egészen más közegben, rácsok mögött és bűnözők között kell töltenie, miután kiderült, hogy brutálisan megverte barátnőjét. A 40 éves táncos, akit az angol közönség legfőképp a Big Brotherből és egy táncos együttesből ismer, az előzőleg elfogyasztott öt dupla vodkás kólára fogta a támadást, ám ez nem nyújt felmentést az alól, hogy a 25 éves Claudia Cersosimo azóta is pánikrohamot kap már a neve puszta említésére is.

A támadás január 30-án a hajnali órákban történt, amikor Claudia - aki épp egy vírusos fertőzéssel küszködött - megkérte a párját, hogy feküdjön végre le és kapcsolja ki a hangos zenét. A férfit azonban ez annyira felbőszítette, hogy belerúgott az ágyban fekvő nőbe, megütötte őt, majd a torkát megragadva elkezdte fojtogatni. "Zaklatott, azt mondta, ha nem válaszolok neki a kédéseire arról a játékról, amivel épp játszott, akkor kirúg az ágyból. Aztán állon ütött és én kiestem az ágyból" - hallatszott a bíróságon a paravánnal eltakart nő.

Fotó: YouTube

"Nem tudom, hogyan történt, mert minden olyan gyors volt, de valahogy az oldalamra került és lökdösött kifelé az ágyból. A lábával rugdosott, azt hiszem, kétszer is, aztán leestem a földre. Akkor felrángatott az ágyra és leszorított, a kezével pedig fojtogatni kezdett, hogy nem kaptam levegőt" - folytatta Claudia. Amikor a nő hadonászni kezdett, leszorította a karját, mire az áldozat levegőhöz jutva sikítani kezdett: "szállj le rólam, szállj le rólam!"

A tárgyaláson részt vevők elmondása szerint Stone a vallomás hallatán csak rázta a fejét és azt állította, hogy Cersosimo kisasszony saját magának okozott sérüléseket. De a nő folytatta. "Ahogy odajött hozzám, megütötte a jobb szememet, emlékszem, elkezdtem sikoltozni és fogtam a szemem. Emlékszem, lekerültem a földre és elmásztam az ágytól. Odajött hozzám és a pólóm gallérjánál fogva megragadott, ezek vörös foltot hagytak a nyakam körül."

Amikor a lánynak végre sikerült kimenekülnie a fürdőszobába, hogy onnan felhívja a rendőrséget, a férfi rárúgta az ajtót, majd a kijáratot elállva fagyosan azt mondta: tedd le a telefont. Közben megérkeztek a rendőrök, akik a kaputelefonon becsöngettek, de Stone kivette a kezéből a telefont. A rendőrök akkor tudtak behatolni a lakásba, amikor a felbőszült férfi összeszedte a nő ruháit és táskáját és kidobta az ajtó elé.

A pár kapcsolata korábban sem volt felhőtlen, mert Stone nem mindig volt hűséges a párjához, a nő esélyeit viszont rontja, hogy korábban súlyos depresszióval küzdött és önmaga ellen fordult, amikor Stone elől a fürdőszobába menekült egy konyhakéssel - emelte ki az esetről hírt adó Daily Mail. Azt azonban a pszichológus is megerősítette, hogy Claudiára azóta szorongásos rohamok törnek, ha csak meghallja Stone nevét. A tárgyalás tovább folytatódik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.