A nőktől féltették a vonzó sztárt

Kitoloncolták Szaúd-Arábiából a színészt, mert "túl szép"

Kiebrudalták a szaúd-arábiai hatóságok Omar Borkan Al Gala dubai színészt és fotóst, amikor egy kulturális fesztiválra érkezett fellépőként: azt mondták, túl jól néz ki, ezért veszélyes a jelenléte.

2013.04.25 17:22ma.hu

Számos oka lehet annak, ha valakit kitessékelnek egy országból és azt mondják, ne nagyon akarjon máskor se visszamenni, de ezek közt viszonylag ritkán találkozunk azzal az indokkal, hogy valaki "túl jóképű". Márpedig a dubai illetőségű Omar Borkan Al Gala nevű színészt és fotóst ezzel az ürüggyel küldték haza Szaúd-Arábiából, ahová a hónap elején egy kulturális fesztiválra érkezett. A kifogásnak persze van is alapja, ha megnézzük Omar tökéletesen szimmetrikus arcát, nyílt és vonzó tekintetét, ami kellő ápoltsággal is társul - teljesen érthető, miért mondták azt a szaúdi hatóságok, hogy a kinézete veszélyesen kísértésbe ejtő.



Ugyanakkor a hivatalos magyarázat szerint a kitiltással valójában épp az ő épségét igyekeztek megóvni, mert attól tartottak, hogy az évenként megrendezett Janadriyah Fesztiválra érkező női közönség hirtelen letépné magáról a ruháit és rávetnék magukat a szívtipró férfire - így hát a rendőrség úgy döntött, a legjobb, ha egész egyszerűen elküldik őt az országból.

Mások azonban úgy vélik, inkább az lehetett a probléma forrása, hogy a híresség neve nem szerepelt abban az előzetesen meghirdetett fesztiválprogramban, amelyet a szervezők már megfelelő intézkedésekkel biztosítottak - adta hírül a Metro című brit lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.