Buddha volt a téma

Új rekord! 62 órán át tartott a leghosszabb tévéshow

Tíz órával döntötte meg a leghosszabb tévéshow Guinness-rekordját egy nepáli adás házigazdája, aki több mint 62 órán át vezette a műsort.

2013.04.14 19:23MTI

A show, amelynek témája az volt, hogy Buddha Nepálban született, csütörtök reggel kezdődött és szombat este ért véget. A műsor 62 órán és 12 percen át tartott, a műsorvezető, Rabi Lamichhane ez alatt politikusokkal, újságírókkal, az internet segítségével a világ más részén élő nepáliakkal beszélgetett vallásról és szociális kérdésekről. 

A műsorvezető a kamera előtt evett és a beszélgetések között legfeljebb öt perces szüneteket tartott. Arra sem volt ideje és lehetősége, hogy megborotválkozzon, így az adás végére meglehetősen borostás lett az arca. "Most nem találok szavakat" - mondta Rabi Lamichhane, amikor a Guinness-rekord hitelesítője közölte vele az eredményt. A leghosszabb tévéshow Guinness-rekordját eddig egy ukrán műsorvezető páros tartotta, ők 52 órán át vezettek műsort.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.