Sikoly

Koponyaarcú orgazdát fogott a rendőrség

Koponyaarcú betörőt és orgazdát vett őrizetbe a rendőrség az Egyesült Államokban: a férfi teljes arcát tetoválás borítja.

2013.03.11 22:28MTI

Az illinois-i rendőrség hálás az egészen különleges ismertetőjelért.

"Nem valószínű, hogy akadna még valaki St. Louis környékén, aki így néz ki, és azok, akik vásároltak tőle lopott holmit, feltehetően nem felejtették el a koponyás fizimiskát" - idézte a Mike Dixont, Madison megye rendőrkapitányát a brit Metro újság.

A férfi lakásában ugyan egész halom lopott holmit találtak - tévéktől drága horgászkészletig -, ám a gyanú szerint sok mindenen túladhatott, ezért fordult a rendőrség felhívással a lakossághoz.

"Láttam én már szarvakat homlokon, csillagokat, egyebet, de halálfejet teljes arcon még soha. Nemigen értem, miért jó" - mondta Dixon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.