Nem tudott választani a két férfi között

Hárman párban, a férjemmel és a szeretőmmel

"Az emberek legtöbbször furcsállják, de én szeretem mindkét férfit és nem tudtam választani közöttük, ezért összeköltöztünk mindannyian" - mondja a nő, aki most férjével, két gyerekével és a szeretőjével él egy házban.

2013.03.04 14:43ma.hu

Amikor a kétgyermekes Maria Butzki elhagyta a férjét egy új szerelemért, nem gondolta volna, mennyire fog hiányozni neki Paul. Ám hiába ébredt rá, hogy mégiscsak ilyen sokat jelent neki a férje, már azt sem tudta elképzelni, hogy új kedvese, Peter Gruman nélkül. A sors igen furcsa fintora azonban megoldást hozott: a két férfi kezdeti ellenszenve előbb megenyhült, majd hamarosan óriási cimborákká váltak, olyannyira, hogy végül egy hirtelen jött ötlettől vezérelve Peter az épp megszűnő albérletéből Mariához és férjéhez költözött. Most ők hárman és a házaspár 2 kamasz gyermeke, Laura (16) és Amy (12) békés, boldog egyetértésben él, mint egy igazi nagy család.

Persze erre a lépésre csaknem három évet kellett várni, addig mindannyian megszenvedték a faramuci helyzetet.

Maria 15 éves volt, amikor megismerkedett az iskolában Paullal, majd két év randevúzgatás után teherbe esett. A férfi tudta a kötelességét, megkérte a lány kezét és röviddel később össze is házasodtak, majd négy évre rá újabb kislánnyal gyarapodott a család. Úgy tűnt, minden a legnagyobb rendben van, de 2006-ban kapcsolatuk zátonyra futott - írja a The Daily Mirror című brit lap. Paul elveszítette a munkáját, fél éven keresztül hiába küldözgette a jelentkezéseket, a stressz pedig rányomta a bélyegét a kapcsolatukra. "A stressz kiölte a nemi vágyat is, és mi eltávolodtunk egymástól. Persze éltük az életünket, főzés, takarítás, gyereknevelés, ami elfedte az intimitás hiányát, de inkább éltünk testvérként, mint párként" - emlékezett vissza az asszony.

Ekkor találkozott a munkahelyén Peterrel, akivel kölcsönösen első látásra szerelem pattant ki. Noha 13 évnyi házasság volt már Maria mögött, az érzéseinek nem tudott parancsolni, és néhány közös kávézás és ebéd után Peter ágyában kötöttek ki. "Tudtam, hogy nem helyes, de nem tudtam ellenállni" - mondta Maria. Viszonyukra Paul is elkezdett gyanakodni, de eleinte sikerült elaltatni a gyanakvását.

A krach akkor ütött be, amikor a szintén házas Peter elhagyta a feleségét és közelebb költözött szeretőjéhez. Maria végül nem bírta tovább és mindent bevallott a férjének, majd új szerelméhez hurcolkodott. Ám a gyerekek miatt továbbra is minden nap hazajárt és gondoskodott róla, hogy legyen nekik mindig főtt étel nekik, ezzel igyekezett jóvátenni azt, hogy kettészakította a családot. Közben Paul is elhatározta, a gyerekek érdekében megpróbál normális viszont kialakítani hűtlen nejével és annak szeretőjével.

"Rájöttem, hogy Peter rendes fickó, és láttam, hogy boldogok együtt. Amikor a gyerekekért mentem, beszélgetésbe elegyedtünk" - meséli a férj. A következő évben szép apránként barátság alakult ki a férfiak között, aztán Maria megelégelte, hogy volt családjánál is főz, aztán hazamegy Peterhez és ott is bevonul a konyhába. "Könnyebb volt, ha mindenki együtt ült asztalhoz" - magyarázta. Ráadásul a férfiak felfedezték, hogy mindketten imádják a horgászatot, és gyakorta jártak el együtt szórakozni. Egy idő után már az ünnepeket is együtt töltötték.

Aztán tavaly novemberben Peter albérlete megszűnt és új lakást kezdett keresni. Ő átmenetileg egy barátjához költözött, Maria pedig arra az időre visszament a családjához. "Azt hittem, ideiglenes megoldás, de miközben rettenetesen éreztem magam Peter nélkül, fantasztikus érzés volt újra együtt lenni a családommal" - mondta a nő. Mire Peter megtalálta az új lakását, Mariában is megszületett a terv. "Leültem velük és őszintén elmondtam, mit érzek. Megmondtam, hogy egyikük nélkül sem tudok élni."

Így hát most Paul a hálószobában alszik, Peter a földszinti nappaliban a kanapén, Maria pedig a nagyobbik lányával osztozik a szobáján. Egyikükkel sem alszik egy ágyban, amikor pedig valamelyikkel szexel, azt sosem kötik a másik fél orrára. "Nem a riválist látjuk egymásban, ismerve Maria érzelmeit. Barátok vagyunk, akik jóban vannak egymással. Teljesen természetes, hogy együtt élünk" - mondja mindkét férfi.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.