Mit hogyan csinál egy jó szerető?

A nő élvezete az első - főleg első alkalommal...!

Sok férfi nem tudja, hogyan is hozza izgalomba a nőt - nem olyan nehéz, csupán a részletekre is oda kell figyelni.

2011.09.29 10:25ma.hu

Nem olyan nehéz felizgatni egy nőt, az első szex alkalmával azonban sok férfit gondolkodóba ejt, vajon ennél a hölgynél mi válik be. A titok csupán az, hogy a nő szükségletei, biztonsága és élvezete első helyre kerüljön - lássa, a pasit érdekli, hogy ő hogyan érzi magát.

Ha egy páros tagjai között először kerül sor a szexre, főleg fontos, hogy a nő a férfit jó szeretőnek ítélje. Ne azon gondolkodjunk első körben, vajon milyen mocskos szöveggel vehetjük le a lábáról az ágyban a nőt. Természetesen az is nagyon izgató lehet, de elsőre talán ne ezzel próbálkozzunk.

Hinnünk kell abban, hogy mi vagyunk a legjobb szeretők a világon - bizonytalankodás helyett inkább mondogassuk ezt magunknak...

Az első csók

A részletekre mindig figyelni kell. Minden az első csókkal kezdődik. Miután belebonyolódtunk az első csókcsatába, hagyjuk a nőt, hogy ő akarjon többet. Ha úgy érzi, hogy a férfi máris többre vágyik, az elbizonytalaníthatja. Tegyünk hátrafelé egy lépést. A határozottság azonban izgalomba hozza.

Az első csók alkalmával a felek megízlelik egymást és igyekeznek ráhangolódni a másik csókolózási technikájára. Jó esetben a két ember ráérez egymáséra. Ha az egyikük lassabban mozgatja a nyelvét, a másik azonban túl gyorsan, az kellemetlen lehet.

Az érintés

Az első intim érintéseknél is a részleteken van a hangsúly. Minél lassabban érintjük meg elsőre a nőt és minél türelmesebbek vagyunk, ő annál inkább nyitottabb lesz szexuálisan. Amikor az első szexre kerül sor, a férfit akkor tartják jó szeretőnek, ha figyelembe veszi a nő kényelmét és élvezetét.

Az előjáték nagyon fontos. A csókok és a mellek kényeztetése után a csikló izgatásával azonnal gondoskodhatunk a nő gyönyöréről. Kérdezzük meg, hogyan szereti: gyorsabban, lassabban, erősebben?

Ne azt lássa, hogy a férfi egoista módon csak a saját élvezetével foglalkozik - valószínű, hogy ebben az esetben maga alatt vágja a fát. Fontos, hogy a környezet is a nő kedve szerinti legyen - nála ugyanis a relaxáció, az ellazulás szempontjából ennek nagy szerepe van.

Ne zavarjon bennünket senki. Érezze biztonságban magát. A kényelmetlenségek is hatással lehetnek arra, hogy az orgazmus ne, vagy csak nagy sokára következzen be.

Ha megfogadunk egy tanácsot: a "piszkos" beszédet hagyjuk későbbre. Amikor az ágyban már egy kissé jobban összecsiszolódtunk...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.