Elszunyókált az 5 éves kisfiú

Egész hadsereg kutatta, míg békésen aludt a babzsákjában

Egy egész hadsereget mozgósítottak, amikor nyoma veszett egy öt éves kisfiúnak, ám amikor már a helikopterek is őt kutatták, kiderült, hogy békésen alszik az otthonában lévő egyik babzsák alatt.

2013.02.21 11:29ma.hu

Rendőrtisztek, kutyák és egy helikopter is bevetésre került, amikor az öt éves Jenson Lorey szülei kétségbeesetten jelentették a gyermek eltűnését. Az angliai Penlanban élő gyermek eltűnését a szülők hétfő este negyed 9-kor fedezték fel és azonnal értesítették a nyomozókat, akik azonnal megindították a keresőakciót, méghozzá igen nagy erőkkel: kereken egy tucat rendőrt állítottak rá az ügyre a kutyák és a helikopter mellett. "Képtelen voltam másra gondolni. A legrosszabbtól féltünk" - mondta a 28 éves Samantha Lorey, a kisfiú édesanyja.

"Átkutatták a tetőteret, mindenhol keresték. Az összes ismerősöm, de még olyanok is, akik nem ismertek, a fiam keresésére indultak" - vette át a szót Jenson apja. "Egyszerűen fenomenális volt az a támogatás, amit kaptunk" - mondta Andrew. Aztán egy váratlan pillanatban, másfél órával a keresés megindítása után az elveszettnek hitt fiúcska nővére, Sienna a szobát újra körbejárva odébbhúzta a nagyméretű, fotelként is használható babzsákot és legnagyobb döbbenetére Jenson ott aludt alatta, annyira mélyen, hogy még a körülötte zajló felfordulás sem zavarta.

"Nem lehetett végig a babzsák alatt, mert azt többször is átraktuk egyik helyről a másikra" - vélekedett a nagy megkönnyebbülés után az anya, a rendőrség viszont nem neheztelt a családra a baki miatt, helyette a környékbeliek példás összefogását dicsérte. "Jenson teljesen nyugodtan nézett rám, én meg csak sikoltoztam a boldogságtól és szorosan átölelve tartottuk. Neki meg fogalma sem volt, hogy mi folyik itt" - idézte az anya szavait a brit Mirror című lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.