Nem mert szülei szeme elé kerülni

Rendőrök keresték, miután rossz lett a bizonyítványa

Egy teljes napon át bujkált egy dobozban a 9 éves kisfiú, mire a rendőrség rátalált: elmondása szerint azért bújt el, mert rossz lett a bizonyítványa, és emiatt félt a szülei haragjától.

2013.01.18 11:29ma.hu

Kiterjedt rendőrségi hajsza indult egy 9 éves oroszországi kisfiú után, akit 24 órával az eltűnése után találtak meg: nem ment messzire, valójában az otthonában bújt el, de csak véletlenül fedezték fel abban a dobozban, amibe belekucorgott. Addigra az omszki rendőrök az egész környéket átkutatták, de minden erőfeszítésük sikertelennek bizonyult, Denis Loresht mintha a föld nyelte volna el.

Aztán az egyik tiszt megmozdította a dobozt és feltűnt neki, hogy túl nehéz, akkor derült ki, hogy a gyermek mindvégig ott lapult. "Olyan csendben ült ott, mint egy kisegér" - idézte a nyomozók szavait az austriantimes.at című osztrák hírhonlap. "Akkor használtuk a dobozokat, amikor néhány hete ideköltöztünk" - magyarázta a kisfiú 32 éves édesanyja.

Mint kiderült, Denis bizonyítványa nem olyan lett, amilyet szeretett volna, és attól való félelmében, hogy kikap a szüleitől, inkább elbújt. Maria Loresh viszont a rémült nap után annyira megkönnyebbült, hogy elfelejtette a bizonyítványt, csak annak örült, hogy előkerült a fia.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.