Akár meg is ölhette volna a hegyes jég

1,5 méteres jégcsap zuhant a nyugdíjas nénire

Rendkívül szerencsésnek mondhatja magát az a nyugdíjas asszony, aki élemedett kora ellenére második születését is megélhette: néhány horzsolással megúszta, hogy rázuhant egy óriási jégcsap.

2013.01.30 11:29ma.hu

Még a kórházban ápolják, de súlyos vágásai és horzsolásai ellenére a körülményekhez jól van az a 70 éves asszony, akire a lengyelországi Lublinban egy másfél méteres jégcsap zuhant olvadás közben. Boguslawa Nowak épp az utcán sétált, amikor az egyik ház ereszéről lezúgott a hatalmas fagyott képződmény, de a csodával határos módon - igaz, hogy csupán centiméterekkel, de - elkerülte az idős nőt, és a horzsolásokat és vágásokat leszámítva életveszélyes sérülést nem okozott.

A helyi hatóságok 50 ezer forintnak megfelelő bírságot szabtak ki a ház tulajdonosára, ahonnan a jégcsap lezúdult, hangsúlyozva, hogy az olvadáskor az ekkora méretű hegyes és éles jégrudak akár ölni is képesek - adta hírül az austriantimes.at című osztrák hírhonlap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.