Együtt, míg a halál el nem választ

Kéz a kézben, pár óra különbséggel halt meg 60 év után az idős pár

Megszakadt a szíve - így mondják azt, amikor egy egymással hosszú évtizedeket leélt pár egyik tagja rövid időn belül követi a társát a sírba, anélkül, hogy öngyilkosságot követne el.

2013.01.07 09:29ma.hu

Csak néhány óra különbség volt annak az idős orosz párnak a halála közt, akik 60 évet töltöttek együtt férj és feleségként: a szomszédok kéz a kézben találtak rájuk az ágyban - adta hírül az austriantimes.at című osztrák hírportál. Az Istominóban élt párból elsőként a 82 éves feleség, Anna ment el, a kiérkező mentősök szerint férje, a 84 éves Pavle Hmyz valószínűleg akkor fekhetett mellé, és megfogta a kezét, míg az ő élete is véget ért.

"Ők jelentették a világot egymás számára" - mondta el az egyik szomszéd magyarázatképp a megható befejezésre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.