Szépségversenyt rendeztek az ormányosok közt

Pelé lett a legszebb elefánt

Elefánt-szépségversenyt rendeztek Nepálban: a megmérettetésen kifestett körömmel és fejdíszben lejtett végig a 90 állat gondozója kíséretében a zsűri előtt.

2013.01.03 07:29MTI

A rendezvényt a Csitvan nemzeti parkban tartották a nepáli elefántünnep keretében. Az ötfős zsűri a döntőbe csupán három elefántot juttatott, a győztes a Csitvan Kali névre hallgató tehén lett. A zsűri szerint ez az állat viselte a leggyönyörűbb fejdíszt és fegyelmezetten engedelmeskedett hajtójának, mindezek tetejébe pedig igen tiszta volt.

Az elefánt-szépségverseny mellett focimeccset is játszattak ormányosokkal a fesztivál keretében. Az igen nehéz súlyú labdarúgótorna sztárja egy Pelé nevű elefánt lett - adta hírül a brit Metro újság.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.