Gazdájával együtt utazott

Extra utas: póni szállt fel a berlini metróra

Szokatlan utast szállított a berlini metró: gazdájával egy póniló is megtett néhány megállót a német fővárosban.

2012.12.17 07:29MTI

A nem mindennapi utasról többen telefonjukkal készítettek felvételt, az interneten elérhető videót pedig a póni csütörtöki metrózása óta már több mint 200 ezren látták az egyik megosztó portálon. A videóhoz fűzött bejegyzések között egy felhasználó azt írta, hogy "szegény állat, ez felelőtlenség", míg egy másik vélemény szerint "ilyen Berlin".

Azóta egyébként kiderült, hogy a Seppi névre hallgató póni 16 éves gazdájával az S-Bahnon, a gyorsvasúton is utazott, a brandenburgi diáklánynak ugyanis egy találkozó "nem jött össze". A póni nemcsak a berlini közlekedést tapasztalhatta meg: gazdájával járt egy gyorsétteremben és egy ruhaboltban is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.