A meccs csúszott, a közönség jól szórakozott

Bambi és Rudolf zavarta meg a lóversenyt: szarvasok rontottak a pályára

El kellett halasztani a minap egy lóversenyt egy angliai pályán, mivel váratlanul három szarvas jelent meg. A kommentátorok nem estek ki a szerepükből: közvetítették azt a "versenyt" is.

2012.12.03 17:29ma.hu

Előbb csak úgy tűnt, késve kezdődik, de aztán el kellett halasztani az egyik versenyszámot az angliai Meadows lóversenyen, miután három szarvas szabadult be a pályára és a pályabírók nem tudták kizavarni őket onnan. A két kommentátor, Roger Huston és Jeff Zidek azonban nem jött zavarba, a sportág rajongóinak nagy derültségére a szarvasok "futamát" ugyanúgy közvetítették, mintha lovak szaladtak volna, sőt, közülük kettőnek még becenevet is adtak, az egyiket Bambinak, a másikat pedig Rudolfnak nevezték el.

A három állat a szemtanúk elmondása szerint a pálya egyik feléről a másikra futott, de valahányszor már úgy tűnt, hogy kiszaladnak onnan, mindig megfordultak és az ellenkező irányba folytatták a száguldást. "És most Bambi került az élre, Rudolf pedig egy lépéssel a nyomában..." - ordította Huston a mikrofonba, míg végül a szarvasok megunták és végleg elhagyták a pályát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.