Bánatában rongált a szegedi nő

Kirúgták a munkahelyéről, az autókon állt bosszút

Kirúgták a munkahelyéről, elkeseredettségét a közeli autókon vezette le egy szegedi nő: 17 gépkocsit karcolt végig, mielőtt a rendőrök a lakossági bejelentések alapján elfogták.

2012.11.30 13:29ma.hu

Több százezer forintos kárt okozott egy elkeseredésében vandálkodó nő Szegeden: járókelők figyeltek fel rá, hogy egymás után karcolja végig az autókat egy kulccsal. A kiérkező rendőrök elmondása szerint összesen 17 autóban tett kárt, köztük a sajátjában is, kihallgatásakor azzal magyarázta tettét, hogy nagyon bánatos volt, mert nem sokkal előtte rúgták ki a munkahelyéről.

A 33 éves nő ellen rongálás bűntette megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Szegedi Rendőrkapitányság.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.