Börtönbe került a kitartó szerető

Orrba verte az orvost, mert túl sokáig állt fel neki

A börtönben végezte az a lelkes Rómeó, akinek túl jól sikerült a szex - annyira, hogy aztán nem is akart lelankadni a harcias pajtás. Dühét az orvoson vezette le.

2012.11.19 07:29ma.hu

Le akarta nyűgözni a szerelmét a kitartásával, ám nem volt pénze potencianövelő pirulára, így más megoldás után nézett egy olasz férfi. Egy péniszgyűrűt húzott a nemesebb szervére, hogy azzal biztosítsa be a hosszan tartó merevséget, és a célt el is érte, csakhogy a megoldás annyira jól sikerült, hogy nem is akart lelankadni a hancúrléc. A 38 éves Alin-Georghe Stanciu egy idő után olyan irtózatos kínokat érzett, hogy kénytelen volt orvoshoz fordulni.

A kórházban viszont azt mondták az orvosok, hogy ez nem sürgősségi eset. Ez volt az utolsó csepp a padovai hősszerelmes számára, aki béketűréséből kijőve olyan erővel vágta orrba az ügyeletes orvost, hogy annak eltört az orra. "Az orvosi probléma időközben megoldódott, de most a támadás miatt előzetesben várhatja meg, hogy kivizsgálják az ügyét" - idézte a rendőrségi szóvivőt az austriantimes.at című osztrák hírportál.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.