Imádja a tükörképét

18+ képek - Hoppá, hát a bugyi hol maradt?!

Kelsey bármikor kész a szerelemre, az egész élete egy végtelen flört, annyira, hogy ha más nincs kéznél, akár a saját tükörképét is megpróbálja elcsábítani!

Vajon hol hagyta el Kelsey a bugyiját? képgaléria

2012.11.05 19:29ma.hu
Fotó: FTV Girls (A galériához KATT a képre!)

Kelsey igen mutatós hölgyemény, csak egy kicsit feledékenyke szegény. Ma reggel is annyira kapkodott, hogy végül sikerült megfeledkeznie a bugyiról öltözés közben és így indult el.

Azt ugyan nem egészen értjük, hogy utána miért gugolt le az autó mellett, de abban biztosak vagyunk, hogy nehéz volt elhárítani a balesetveszélyes helyzetet. Mert Kelseynek bizony mindene kilátszott!

De ha már így alakult, a lány folytatta a csábítást, de sajnos otthon nem várta senki, így nem maradt más, mint a saját tükörképe. Az se rossz, csak egy baj van vele: kissé lapos, szemben az eredeti Kelsey-idomokkal.

Talán most majd akad valaki, aki megmenti őt a magányos estétől!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.