James Bondnak is kemény ellenfél lenne

18+ képek - Veszélyes a pisztolya, de még jobban a gömbölyű mellei!

James Bond rendszeresen megmenti a világot, még ha ehhez a legveszélyesebb gonosztevőkkel kell is megküzdenie - de a nőknek sosem tudott ellenállni. Most is itt egy veszélyes ellenfél!

Erika még James Bondot is lefegyverezné ilyen bomba idomokkal képgaléria

2012.10.29 19:29ma.hu
Fotó: Actiongirls (A galériához KATT a képre!)

Akárhogy is nézzük, James Bondnak igazán szerencséje van, hogy nem olyan ellenfelek igyekeznek meghiúsítani a küldetéseit, mint Erika. És ezúttal nem a két pisztolyra gondolunk, amit akár egyszerre is képes használni, mindegy, hogy a jobb vagy a bal kezével lő-e, sokkal veszélyesebb fegyverzete is van az akcióhősnőnek.

A legnagyobb baj az, hogy ezt a fegyvert még a biztonsági őrök sem tudják elvenni, mi több, fel se ismerik, hogy bevetés esetén a 007-es életébe kerülhet.

Igen, a két elbűvölően gömbölyded kebelről beszélünk. Egy pisztoly esetében az ember kihegyezett idegszálakkal figyel és tudja, hogy hogyan kell elhárítania a támadást, de Erika fegyverei inkább csak nehezítik az összpontosítást.

Ugya, hogy ön is már egészen másfajta akcióra gondol, másfajta fegyverből másfajta lövésre, mint ami most simul Erika kezébe?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.