Túlzásba vitték a takarítást a repülőtéren

A vécében kaptak gázmérgezést: 65-en kórházban!

Az sosem lehet baj, ha a nyilvános vécéket rendszeresen takarítják, sőt! Ám ezúttal épp amiatt került 65 ember kórházba, mert túlzásba vitte a személyzet a feladatát.

2012.10.24 11:29ma.hu

Kórházba kellett szállítani a berlini repülőtérről 60 embert, akik gázmérgezést kaptak a mosdóban, további öt főt pedig a helyszínen láttak el az orvosok: a túlzottan lelkes takarítók annyi tisztítószert használtak, hogy az egész mosdót tömény ammónia lepte el. A sérültek egytől egyig légzési problémákra panaszkodtak, fájt a szemük és kipirosodott a bőrük, miután beléptek a mellékhelyiségbe.

A szag annyira tömény volt, hogy a helyszínre érkező tűzoltók is rosszul lettek. A hatóságok először terrortámadásra gyanakodtak, csak később derült ki, hogy a takarítók hibája okozta a bajt. A repülőtér várótermét és az A terminált teljes egészében lezárták, mert az ammónia annyira erősen maró gáz, hogy mind az utasok, mind a személyzet egészsége veszélyben volt - adta hírül az austriantimes.at című osztrák hírhonlap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.