HD-ben jön péntek estétől a Voice

Digitálisan láthatjuk a legújabb tehetségeket

A TV2 péntek este debütáló műsora, a "Voice - Magyarország hangja" az első olyan tehetségkutató a hazai televíziózás történetében, amelyet HD minőségben láthatnak majd a nézők.

2012.10.12 13:29TV2

A TV2 legújabb saját gyártású műsora, a Voice című énekes tehetségkutató péntektől látható a csatorna képernyőjén, ráadásul a műsort a csatorna HD minőségben sugározza. A széria a válogató adásokkal kezdődik, amikor is kiderül, kik azok a szerencsések, akik bejutottak a Mesterekhez meghallgatásra.

A TV2 HD adása ezzel október 12-én megkezdődik és elérhetővé válik a megfelelő előfizetéssel és televízió készülékkel rendelkezők számára.

Szabó Kimmel Tamás, a Voice műsorvezetője (Fotó: TV2)

A SuperTV2 debütálásának napján, november 2-án, a kábelcsatornán csúsztatással szintén látható lesz a Voice, ahol az énekes tehetségkutató műsor az anyacsatornához hasonlóan HD minőségben kerül képernyőre.

Nem ez lesz az egyetlen ilyen műsor a TV2 Csoport hamarosan induló kábelcsatornájának kínálatban: a tervek szerint a prémium műsorokkal jelentkező általános szórakoztató csatornán minden tartalom HD minőségben kerül sugárzásra.

A Voice, a világ egyik legnépszerűbb énekes tehetségkutatója pénteken 20.30-tól látható a TV2-n!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.