Álnéven szállt meg és fizetés nélkül meglógott

Fogkeféje buktatta le a hotelbliccelőt

Álnéven jelentkezett be egy hotelba, majd két nappal később fizetés nélkül távozott, de megfeledkezett a fogkeféjéről és az lebuktatta őt.

2012.10.09 07:29ma.hu / MTI

Két napig lubickolt a walesi Llandudno egyik szállodájának kényeztető szolgáltatásaiban egy férfi, ám váratlanul összecsomagolt és se szó, se beszéd, de főleg semmi fizetés után angolosan távozott. Mint kiderült, álnevet használt, így rövid ideig úgy tűnt, hogy sosem fognak a nyomára bukkanni, egészen addig, míg a takarítók meg nem találták a fürdőszobában az ottfelejtett fogkeféjét.

A tengerparti szálloda azonnal feljelentést tett a rendőrségen, ahol a laborvizsgálatok után nemcsak hogy a férfi DNS-ét sikerült beazonosítani, de az is kiderült, hogy szerepel a nyilvántartásban. Nem sokkal később már csöngettek is a lakásában, aminek vendégszeretetét most négy hónapon keresztül élvezheti: a szállodai tartózkodás költségeinek megfizetésén kívül "kijárási tilalommal" sújtották, este 8 és reggel 8 között nem hagyhatja el az otthonát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.