Emelődaru nélkül hogy bír közlekedni?!

18+ képek - Dolly durván nagy melleket csináltatott

Rejtély, hogyan képes állva maradni Dolly Delight, a fizika és a gravitáció törvényei szerint ugyanis ekkora mellső súllyal kizárólag hason szabadna tudnia közlekedni.

Gyilkos melleket pakolt ki Dolly Delight képgaléria

2012.08.02 19:29ma.hu

Ha sorba kellene állítanunk a női melleket, akkor valahogy úgy nézne ki a sorrend, hogy pattanás - cici - mell - duda - tejóég! De vajon Dolly Delight gigantikus lökhárítóira létezik megfelelő szó?!

Egyáltalán hogy képes állva maradni? Azt megértjük, amikor az oszlopnak támaszkodva tartja meg magát, mert a gravitáció bizony erősen húzhatja előrefelé, de az orrát biztosan nem fogja semmibe beütni, mert a mellei sokkal-sokkal hamarabb fognak odaérni.

Egy jótanácsot azért megosztanánk az álmodozókkal, akik elképzelik lelki szemeik előtt, milyen lenne ez a két óriási megnevezhetetlen dolog közé fúrni a fejüket: búvárpipát is készítsenek elő, mert ronda fulladás lesz a vége!

Fotó: 100bucksbabes (A galériához KATT a képre!)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.