82 és 89 éves mamik ütötték egymást a botokkal

Összebotoztak a matrónák: felfüggesztett börtönt kaptak

Összeverekedett egymással egy 89 és egy 82 éves asszony Olaszországban olyan hevesen, hogy felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték mindkettejüket.

2012.07.02 17:29MTI

A rossz szomszédi viszonyban lévő matrónák Appianóban laknak. Már jó ideje gyakran civakodtak, de korábban csak verbálisan bántalmazták egymást, a minap viszont már fizikailag is. Ráadásul nem puszta kézzel, hanem járóbotjaikkal estek egymásnak.

A végeredmény: 4:2-re nyert a fiatalabb matróna. Martha Keschbaumer 4 hónap börtönt kapott, Fride Kofler kettőt. A botpárbajban amúgy mindketten megsérültek, de nem súlyosan - adta hírül az austriantimes.at osztrák hírhonlap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.