310 öltéssel tudták csak összevarrni

Durva: felrobbantak a mellei a szilikontól

Kegyetlen árat fizetett egy brit nő a remélt szépségért, bár az orvosok figyelmeztették a szilikonbeültetés veszélyeire is. Hat héttel a mellnagyobbítás után szétrobbant az implantátum.

2012.06.11 15:29ma.hu

Amikor a háromgyerekes Kylie Hudson úgy döntött, kés alá fekszik, úgy vélte, előzetesen már mindent elolvasott és megtudott a szilikonmellekről, azok előnyeit és várható kockázatát beleértve, mégis most értetlenül áll az őt ért rémes baleset előtt. A 27 éves nő évek óta álmodozott a formás keblekről, de tényleg időt akart hagyni magának a döntésre. Végül a szinte teljesen lapos mellek helyett egy akkora implantátumra esett a választása, amitől a meltartómérete 75D-re növekszik.

Csakhogy alig hat héttel az operáció után a legrosszabb rémálma vált valóra: az implantátumok szó szerint felrobbantak a mellében, az orvosok szerint azért, mert azon ritka emberek közé tartozik, akiknek a szervezete valósággal kilöki magából a szilikonpótlást. A fiatal anya épp fürdeni készült, amikor az egyik műtéti metszés felnyílt és a nő látta, amint a sárga zselészerű anyag kifolyik a testéből, csak a lapos bőrt hagyva maga után.

"A PIP-implantátumok miatti pánik után biztos voltam benne, hogy alaposan utánanéztem mindennek és a legbiztonságosabb betétet választottam ki" - panaszolja most, de nemcsak a beültetett anyagnak nézett utána alaposan, hanem számos plasztikai sebésznek is utánanézett, mire kiválasztotta a legjobbnak tűnőt, a műtétre összesen 4000 fontot - 1,4 millió forintot - fizetett ki márciusban.

A helyreállító műtétek során két újabb típusú implantátumot kapott, a sérült mellkast összesen 310 öltéssel sikerült összevarrni, de Kylie még mindig úgy érzi, rémálom, amit átélt az elmúlt hetekben. "Ahelyett, hogy bikinit hordhatnék, ahogy elképzeltem a nyárra, most el kell takarni az öltések százait és speciális melltartót kell viselnem" - magyarázta.

A formás keblekről akkor kezdett álmodozni, amikor az első gyermeke megszületett: hiába bizonyosodott be, hogy ízig-vérig nőből van, mégse érezte magát teljes egésznek, akkor kezdett spórolni egy mellplasztikára. Mint kiderült, gyermekei apja sosem látta őt meztelenül melltartó nélkül. Még az ágyban is merevítős melltartót viselt, annyira, hogy már kisebesedett a mellkasa, végül elhatározta magát és megcsináltatta a műtétet. "Nem akartam soha nagy melleket és nem akartam dicsekedni velük, mindössze annyit szerettem volna, ha normálisan tudok például ruhát vásárolni, mint bármelyik nő" - mondta.

Most újabb másfél hónapot kell várni, hogy kiderüljön, az új implantátumot befogadja-e a szervezete, közben viszont minden nőt arra figyelmeztet, hogy gondolják meg jól, vállalják-e a mellhagyobbítást, ha nem olyan szélsőséges az esetük, mint neki a teljesen lapos mellkassal.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.