Semmit nem hagy magán

18+ képek - Lépésről lépésre mutatja meg bombatestét

Az első találkozáskor pont úgy néz ki, mint bármelyik mutatós nő, aki tisztában van adottságaival, és kiemeli, amit ki kell, de mintha nem akarna többet mutatni. Aztán gyorsan lehull a gátlás!

Nicsak: így szabadul meg az összes ruhájától...! képgaléria

2012.05.24 19:29ma.hu
Fotó: 100bucksbabes (A galériához KATT a képre!)

Sose tudhatjuk, miből lesz a cserebogár, hát még a szexi és mindent bevállalós nő...! Ha tudni lehetne, biztosan kevesebbem kullognának el leforrázva egy-egy visszautasítás után, csak mert olyanhoz közeledtek, akihez nem kellett volna.

És kevesebben lennének a csalódott nők is, akikhez meg senki nem közeledik, pedig az út szabad lenne - igaz, ezt általában egyszerűbb tudatni a célszeméllyel, szóval nem féltjük annyira azokat a látszólag ártatlan fehérnépeket!

És hogy miért jutott eszünkbe mindez? Nézzék csak meg Szöszi kisasszonyt, aki úgy ücsörög itt, mint egy szokásos baráti beszélgetésen, legfeljebb a szokottnál kissé (vagy inkább sokkal!) mélyebb dekoltázsa lehet árulkodó.

Aztán mintha még mindig csak véletlenül történne, mintha valami belepottyant volna a keble két halma közé, félrehúzza picit a blúzát, és aztán már nincs is megállás. Akár hiszi, akár nem, a képek magukért beszélnek!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.