Igen élénken hívják fel magukra a figyelmet

18+ képek - Harsányan integetnek a parányi bimbók

Janisa mellbimbói valami megmagyarázhatatlan okból úgy érzik, muszáj kitűnniük az átlagos tömegből, de nem ám egy óriási részt követelnek maguknak a lány kebléből, másképp irányítják magukra a tekintetet.

Sötéten világítanak Janisa mellbimbói képgaléria

2012.05.18 19:29ma.hu

Csak az ég a megmondhatója, miért van Janisa két mellbimbójának kisebbségi érzése és miért gondolják úgy, hogy feltétlenül magukra kell irányítani a figyelmet. Úgy értem, nincs rá semmi ésszerű magyarázat, miért hiszik, hogy egyébként senki nem venné észre őket.

Talán emiatt sötétedtek be ennyire, talán valami más miatt, ki tudja, ők nem beszélnek, de lehet, hogy csak azért, mert eddig még senki nem találta meg hozzájuk a megfelelő nyelvet.

Azért ha egy kis idejük van, érdemes egy pillantást vetni Janisa szemére is, igazán egzotikus vágású és ahogy ez az ifjú leányzó néz vele, nem is csodáljuk, hogy hamarosan újra másfelé kalandozik a tekintetünk!

Fotó: The Black Alley (Ha többet szeretne látni: KATT a képre!)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.