A nagy ijedtségben megfeledkezett a tűzhelyről

Szomszédja életét mentette - közben mindkettejük háza porig égett

Szomszédja életét mentette egy német férfi, ám miközben eljutottak a kórházig, lángra kapott a háza, majd a tűz átterjedt a szomszédéra is. Mindkét épület porig égett.

2012.05.22 09:29ma.hu

A kerti fészer tetejét szerette volna némi kátrány segítségével kijavítani egy férfi Németországban, a fekete masszát a tűzhelyen kezdte el felolvasztani. Ekkor szólt neki a szomszédja, hogy rosszul van, orvoshoz kell őt vinni, mire a 65 éves férfi habozás nélkül autóba vágta magát és úgy száguldottak a kórházig.

Csakhogy a nagy sietségben megfeledkezett a kátrányról, ami lángra kapott és a tűz pillanatok alatt elárasztotta az egész házat. A lángnyelvek ráadásul olyan nagyra nőttek, hogy rövid időn belül a szomszéd házra is átterjedtek: mire a kórházból visszaértek, a két épület szó szerint földig égett. Az összkár az Austrian Times című internetes lap szerint meghaladja a 70 millió forintnyi eurót.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.