Az egyik szülője utána ugrott

Videóval! Menet közben esett ki a négyéves az autóból Kínában

Szerencsésen megúszta egy kínai kislány, miután kiesett egy kanyarodó autóból a kínai Vencsou egyik utcáján.

2012.05.11 19:15ma.hu

A kínai Vencsou (Wenzhou) egyik főútvonalán haladó autósok egyszer csak arra lettek figyelmesek, hogy egy férfi egy mozgó gépkocsiból ugrik ki egy kisgyermek után, aki a kanyarodás alatt esett ki ugyanabból a járműből.

Az autót egy fa állította meg - Fotó: CCTV

A közlekedési kamera által rögzített videón jól látható, hogy a lányka az első ajtónál csúszott ki az útra, éppen csak elkerülve a hátsó kerék súlyos találatát. Szerencséjére az autó után közlekedő taxis időben észlelte az eseményeket, és kellő távolságban megállva nem hajtott át a kislányon. Az autót végül egy közeli fa állította meg.

A CCTV szerint a férfi azt mondta: lánya előremászott a hátsó ülésről, és váratlanul kinyitotta az ajtót, miközben ő vezetett - így történt a baleset.

Kína egyébként is híres embertelenségéről, nemrég szintén egy kislányon hajtottak át merő közönyből, egy másik esetben pedig kétszer gázoltak el egy kisfiút (másodjára halálosan), hogy ne kelljen a baleset kórházi költségeit állni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.