A kislány akart a kocsi rakterében utazni

A csomagtartóban felejtette a nagypapi az unokát

A nagypapa semmi rosszat nem akart az unokájának, a kislány azonban addig könyörgött neki, míg végül megengedte, hogy a csomagtartóban "utazzon" hazáig. De mire hazaértek, megfeledkezett a gyerekről.

2012.04.13 13:29MTI

Autója csomagtartójában felejtette unokáját egy 71 éves nagyapa Németországban. A 9 éves lányka akart a szokatlan helyen utazni, amit nagyapja először nem akart teljesíteni, de aztán a gyerek könyörgésére belement. Ám mire hazaértek Sorpesee városába, a férfi teljesen elfeledkezett unokájáról, és bement házába, a gyerek pedig maradt a kocsiban.

Egy idő után nagyon megelégelte a dolgot, és segítségért kezdett kiáltozni, szerencséjére meghallották járókelők, akik a rendőrséget hívták segítségül. A lány több mint egy órán át raboskodott, és igencsak rémülten került elő. Valószínűleg soha többé nem kívánkozik autó csomagtartójába.

"Nagy ostobaság volt, az autó vezetőjének ki kell fizetnie a gyerek mentésének költségeit" - idézte a rendőrség szóvivőjét az Austrian Times osztrák hírhonlap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.