Lázadoznak a dohányosok

Hullát raboltak ki a cigiért

Feldúltak egy sírt, hogy némi cigarettához juthassanak - és a halott mobiltelefonját is magukkal vitték az egyelőre ismeretlen elkövetők. A dohányosok is megbotránkoztak az eseten.

2012.03.20 11:29ma.hu / manna.ro

Döbbenten fedezték fel egy nappal a temetést követően a rokonok, hogy a sírt ismeretlenek az éjszaka folyamán feldúlták és a halott mellől elvitték az odatett doboz cigarettát, valamint a 45 évesen elhunyt nő mobiltelefonját, amit szintén vele együtt temettek el. Mivel egyelőre az elkövető vagy elkövetők kiléte ismeretlen, az indíték sem egyértelmű, de a romániai esetről beszámoló helyi sajtó úgy emlegeti a történteket, mint a nikotinfüggés extrém példája.

Hogy tényleg a cigaretta, vagy inkább a mobiltelefon volt-e az elsődleges zsákmány, az csak a tettes(ek) felkutatását követően derülhet ki, az viszont biztos, hogy a román dohányosok körében is nagy felzúdulást váltott ki a halottgyalázás. A nő egyébként pénteken hunyt el, két nappal később temették és hétfőn derült ki, hogy a koporsót felnyitották.

A hírek arról nem szólnak, hogy a tolvaj honnan tudhatott a koporsóba helyezett tárgyakról.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.