Becsületes megtaláló

Százmillió forint értékű elhagyott ékszert adott vissza egy thaiföldi taxisofőr

Egy thaiföldi taxisofőr 450 ezer dollár (99 millió forint) értékű aranyékszert juttatott vissza tulajdonosának, aki figyelmetlenségből a kocsijában hagyta a kincset; jutalmul két, összesen 10 ezer dollár értékű nyakláncot kapott.

2012.03.16 18:03MTI

A bangkoki rendőrség közlése szerint Saksi Ketsikaew taxisofőr pénteken jelentkezett a 8,2 kilónyi aranyékszerrel, amelyet Ekarat Kanokwannakorn aranykereskedő három nappal korábban felejtett a taxiban, miközben beteg feleségének segített kiszállni a kocsiból.

A rendőrség firtatta volna, hogy a sofőr miért várt három napig a visszaszolgáltatással, de a tulajdonos örült, hogy meglett a kincs, és nem emelt vádat a taxis ellen, sőt jutalmul adott neki két nyakláncot 10 ezer dollár értékben.

Az aranykincs elvesztése címlapsztori volt a thaiföldi médiában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.